Klubben Fodbold Gymnastik Trim Støtteudvalg Bøllebladet
Online tilmelding

Udvalgsmedlemmer
Galleri
Nyhedsarkiv
Kalender

Hold
Trænere
Dans

Forårsdans i Skallebølle

 


 

Holdbeskrivelser:

Gammeldags jazzballet - sjov motion hvor vi får sved på panden i et fornuftigt men ikke for hurtigt tempo. Her er hygge og kontrollerede bevægelser i fokus. Holdet henvender sig mest til modne damer.

Showdance - lær koreografier med inspiration i mange forskellige stilarter som funk, show, disco, moderne jazz, verdensdans og meget mere. Her oprettes to hold:
    Show sprouts: For unge på 13 -15 år
    Show stars: For unge på 16-18 år

Pardans - Tag en partner med (behøver ikke nødvendigvis at være ægtefællen eller af modsatte køn) og lær små variationer i standard og latin. Nogle danse kan overføres direkte til familiefesten.  Begynderundervisning for voksne og modne voksne.

Discodans er kendt for sit hurtige tempo, brug af contrations og energiske udtryk. For at blive god til disco kræver det kondition, teknik, styrke og smidighed. På disco-holdene er der fokus på de grundlæggende elementer på et niveau, der favner bredt, og som har fokus på danseglæde og hygge. Der undervises i disco på 2 hold;

     Mini disco  for 0. til 3. Klasse.
     Disco Tweens for 4. til 6. Klasse

Danseleg - Holdet hvor legen er i centrum i dansen. Vi vil eksempelvis danse til musik som Postmand Per, Skomager Polka og mange andre børnesange. Her er det gentagelser og simple bevægelser, der er i fokus, som styrker børnenes motorik. Dette hold er for børn i børnehavealderen.  

Om instruktøren:
Mit navn er Maria. Dans har altid været en stor del af mit liv. De første 15 år af mit danseliv foregik på en danseskole, hvor jeg først var elev, og siden hen underviste et par hold selv. I den tid dansede jeg både jazzballet, showdance, standard, latin og salsa. Efterfølgende drog jeg til Ringkøbing Højskole, hvor jeg uddannede mig som danseinstruktør gennem DGI. Det indebar et halvt års forløb med 14 timers fantastisk dans om ugen inden for genrene verdensdans (Vestafrikansk dans, cubansk gudedans til Orishas, brasiliansk samba og meget andet), salsa, funk og moderne jazz. Jeg har undervist lidt her og der siden, blandt andet på den højskole, hvor jeg gik, i en salsaforening i Sønderborg og ved små arrangementer. Jeg har også danset et enkelt år i Odense som elev. Men grundet uddannelse og en graviditet har dansen desværre måtte træde lidt i baggrunden de seneste 3-4 år.

Dansen har altså været en stor del af mit liv. Og jeg savner det mega meget. Så jeg håber, tror og brænder for, at vi kan få skabt et dansetilbud her i Skallebølle. Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste for at skabe rammerne for, at vi kan få danset, få udfordret kroppens koordineringsevne på et niveau hvor alle kan være med, og hvor hver enkelt samtidig også bliver udfordret lidt ind i mellem.

Jeg håber meget, at der er mange, der vil bakke om om tiltaget, så det kan blive en fast del af sportsudbuddet i Skallebølle for beboerne her og i de omkringliggende byer.

Opstart:


Pris:Holdene oprettes kun ved minimum 8 elever tilmeldt holdet. Oprettes holdet ikke, vil du blive kontaktet pr. mail. Betaling og bindende tilmelding sker efter de to første dansetimer.

Hvis du er nysgerrig, så kom og prøv det af. Har du nogle spørgsmål eller ønsker til andre dansehold, så ring til Maria på 26 28 13 82.
 


Gymnastik

Nyheder

Hold opdateret
Så er alle holdene blevet opdateret.
Der er nogle ændringer i år, så husk at tjekke tider og dage.
Vosken
Vi starter et voksen hold op, så hvis du har lyst til at prøve kræfter med det, så starter vi mandag d. 4/9 kl. 19.

Nyeste billeder

Det sker i gymnastik

Ingen kommende events i denne afdeling!
 

Skallebølle Sportsklub
- Gå til forsiden
- Hovedbestyrlesen
- Vedtægter
- Links
Fodbold
- Fodboldudvalget
- Trænere i fodbold
- Nyheder fra fodbold
- Se billeder i galleriet
- Se kampplan
Gymnastik
- Gymnastikudvalget
- Mød vores trænere
- Se billeder i galleriet
- Se vores hold
- Nyheder fra gymnastik
Trim
- Trimudvalget
- Find løbeplaner
- Nyheder fra trim
Støtteudvalget
- Udvalget
- Bøllefesten
- Andespil
- Årets julemesse
- Nyheder fra støtteudvalget


Skallebølle Sportsklub • Kelstrupvej 84 • 5492 Vissenbjerg Website & CMS © ntkr.com I/S